-
بهترین نکات درباره راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو
پنجشنبه 30 دی 1400 02:20
در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آنها را بگیرید. این کار باعث میشود، کتلت شما وا نرود. همچنین اگر آب سیب زمینیها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت گرفتن همین آب سیب زمینی است. گاهی اوقات برخی افراد از سیب زمینی آبپز در کوکو یا کتلت...
-
درست کردن چیزکیک پرتقالی خوشمزه
یکشنبه 19 دی 1400 01:58
حال دلتون چطوره . اومدم با اموزش یه چیزکیک پرتقالی فوق العاده خوشمزه .دوستان با کامنت هاتون ازما حمایت کنید مواد لازم پنیرماسکارپونه400گرم خامه صبحانه 300گرم شکر 125گرم پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری به همراه 1/3لیوان آب سرد شکر 1قاشق غذاخوری بیسکویت پتی پور200گرم کره100گرم ژله پرتقال یه بسته به همراه 1/5لیوان آبجوش مراحل...
-
تمام فوت و فن های پخت و دیزاین حلوا
جمعه 17 دی 1400 01:44
بی مقدمه بریم سراغ خوشمزه ترین حلوا که همه ی فوت و فن هاشو براتون ردیف کردیمو اگه میخواین مقدار زیاد حلوا درست کنید ، حتما پیمانه تونو مثلا کاسه بزرگ انتخاب کنید ، از همون کاسه آب بریزید، از همون شکر ، و از همون آرد چون در پخت حلوا ، اندازه این ۳ تا برابره ، و روغن هم که چشمی میریزیم تا جاییکه آرد روان بشه و بتونیم هم...
-
طرز پخت کیک خرمالو خوشمزه و شیرین
پنجشنبه 16 دی 1400 01:39
از یه کمک خوشمزه چه انتظاری دارید؟ پاییز فصل خرمالو هستش که میتونید در زمان مناسب ازش استفاده کنید و یه شیرینی خوشمزه به نام کیک خرمالو درست کنید.همراه ما باشید تا اموزش تهیه این کیک رو یاد بگیرید. تخم مرغ 4 عدد آرد 2/5پیمانه شکر 1پیمانه روغن مایع 1پیمانه خرمالو پوره شده 1پیمانه بکینگ پودر 1بسته ترکیه یا 2 قاشق...
-
طرز تهیه خوراک غاز مخصوص کریسمس
جمعه 10 دی 1400 01:33
سلام سلام، حالتون چطوره؟ من اومدم با آموزش یه غذای خوشمزه دیگه به اسم خوراک غاز، که میتونه یه پیشنهاد خوب برای شب یلدا باشه و حتی شب کریسمس! راستی این دوتا لینک از گیلان فود رو درباره شب یلدا و کریسمس ببینید: چگونه کریسمس را در ایران جشن بگیریم؟ ۱۰ غذای شب یلدا برای شام مجلسی ایرانی ۱ قاشق چای خوری از جوز هندی، فلفل...
-
نکات تهیه آش رشته خونگی با فوت و فن 1401
پنجشنبه 9 دی 1400 11:07
به نظرم تو این شبای سرد هیچ چیزی ب جز ی آش رشته خوشمزه حالتو خوب نمیکنه من که خودم عاشقشم. میدونم ک دوستای کدبانو خودشون استاد درست کردن آش رشتن ولی خب گفتم حالا ک زحمت این آش دلبرو کشیدم چندتا نکته مهم در موردش بهتون بگم شاید به دردتون خورد. ۱.سعی کنید سبزی های آش رشتتون درشت خورد شده باشه و بدون ساقه باشن ۲.زردچوبه...
-
آموزش خیارشور ترد با زاج بازاری
پنجشنبه 9 دی 1400 01:48
درست کردن یه خیارشور بازاری نیاز به مواد خاصی نداره اما یه جندتا نکته خاص داره که باید بدونید. امروز داشتم وبگردی میکردم تا درباره طرز تهیه خیار شور ترد بدونم یه چندتا نکته در سایت های آموزش آشپزی مانند پارسی دی ، گیلان فود ، کوک مگ و ویدئوهای نواب ابراهیمی دیدم که در این مطلب بهتون اموزش میدم. این چندتا مطلب رو...
-
درست کردن کشک بادمجان در خانه
چهارشنبه 8 دی 1400 01:47
کشک بادمجان یه دسر بشدت خوشمزه و سنگین برای مهمونی های شماست که میتونه چشم گیر باشه و بهتون کمک کنه تا کلاس کار رو در پذیرایی برای شام و خصوصا سفره ناهار رو پر کنه. مواد لازم زیر رو اماده کنید: بادمجان ۵ عدد پیاز بزرگیک عدد کشک پاستوریزه سیردو حبه نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری مغز گردوی آسیاب شده ۱ سوم پیمانه برای تهیه یک...
-
آموزش گذاشتن ترشی بادمجانشکم پر
چهارشنبه 8 دی 1400 00:50
خوشمزه ترین ترشی با اختلاف ترشی بادمجان هستش که برای تهیه اش به مواد مورد نیاز زیر که خیلی ساده و در دسترس هست نیاز داریم. بادمجون (بادمجون کوچولو باشه بهتر) سرکه سیب یا انگور فرقی نمیکنه ولی سبزی معطر(شیوید ترخون مرزه نعنا جعفری گیشنیز) هویج دوتا حداکثر فلفل تند سبز ۵/۶ تا دونه سیر یک بوته ادویه ها :نمک و فلفل...