سلام سلام، حالتون چطوره؟
من اومدم با آموزش یه غذای خوشمزه دیگه به اسم خوراک غاز، که میتونه یه پیشنهاد خوب برای شب یلدا باشه و حتی شب کریسمس!

راستی این دوتا لینک از گیلان فود رو درباره شب یلدا و کریسمس ببینید:
۱ قاشق چای خوری از جوز هندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی و زعفران دم کرده رو ترکیب و سطح و شکم غاز آغشته کنید.
۱ تا ۲ عدد سیب خرد شده، ۱ عدد پیاز خرد شده، آویشن تازه، فلفل قرمز و گوجه گیلاسی و سیب زمینی برای شکم غاز و با خلال ببندید و ۲ ساعت استراحت.
غاز مزهدار شده رو با ۳ حبه سیر، ۱ عدد پیاز، هویج، برگ بو، زنجبیل، زعفران و ۴ لیوان آب جوش به مدت ۴ ساعت بپزید.
غاز پخته رو سرخ کنید.
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو در روغن غاز سرخ کنید و عصاره، رب نارنج، فلفل سیاه و دانه انار رو اضافه کنید و نیم ساعت دیگر خوراک غاز آمادهست!
لذید و خوشمزه و بسیار سالم و پر از خاصیت، گوشت غاز سرشار از ویتامین، پروتئین و نواد معدنیه و طبع گرم و خشک داره.
هر چقدر هم خودت بپزی و خوشگل کنی و قرتی بازی سرش در بیاری بازم اونی که مامان میپزه یه چیزه دیگه ست
واقعا چرا دستپخت مامانا زمین تا آسمون فرقشونه آخه!! هرچی هست که خداروشکر که داریمشو از وجودش استفاده میکنیم
برای تهیه غاز شکم پر اول غاز رو با پیاز داغ نگینی و زردچوبه و ادویه سرخ میکنیم.پشت و روی غاز رو باید کامل سرخش کنیم. بعد کمی آب(حواستون باشه آب زیاد نریزید)بهش اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم تا جوش بیاد
بعد از جوش آمدن شعله رو خیییلیییی کم کنید و در تابه رو بذارید و احازه بدید تا با حرارت کم و بخار پخته بشه.بعد یک ساعت به سرو غذا داخل شکم غاز رو پودر دانه انار،مغز گردو چرخ شده،سبزی های معطر(ترجیحا سبزی های محلی شمالی)، رب انار،آلوچه خشک،نمک و فلفل و ادویه که همه مواد به صورت خام با هم مخلوط شده پر میکنیم.
دوستان اندازه مخلوط تمام موادی که برای داخل شکمش استفاده میشه تقریبا به اندازه یه کاسه ماست خوری بزرگ هست.پس حواستون به مقدار موادی که استفاده میکنید باشه.بعد از اینکه داخل شکم غاز رو پر کردیم دوباره میذاریم توی تابه با در بسته تا با حرارت کم و بخار مزه دار بشه و بعد با برنج سرو کنید.خیییلییی عالی و خوشمزه میشه.حتما پیشنهادش میکنم.
.