بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

آموزش گذاشتن ترشی بادمجان‌شکم پر

خوشمزه ترین ترشی با اختلاف ترشی بادمجان هستش که برای تهیه اش به مواد مورد نیاز زیر که خیلی ساده و در دسترس هست نیاز داریم.
  1. ‎بادمجون (بادمجون کوچولو باشه بهتر)
  2. ‎سرکه سیب یا انگور فرقی نمیکنه ولی
  3. ‎سبزی معطر(شیوید ترخون مرزه نعنا جعفری گیشنیز)
  4. ‎هویج دوتا حداکثر
  5. ‎فلفل تند سبز ۵/۶ تا دونه
  6. ‎سیر یک بوته
  7. ‎ادویه ها :نمک و فلفل سیاه و زردچوبه گلپر سیاه دونه یک قاشق چای خوری
‎خب اول از همه سبزی هارو پاک کن بشور اگر گل داشت دوبار خیس کن ابشو عوض کن بعد رویه پارچه پهن کن تا کامل خشک بشه.
‎هویج و سیر و فلفل رنده کن ادویه هاتو بزن،
‎بادمجون هارو ۱۰ دیقه با سرکه و اب و جوش نمک یکم بجوشون تا حدی که رنگش تغییر کنه و نرم بشه.
‎بعد سر بادمجون هارو بزن و وسط بادمجون با چاقو یه برش تقریبا عمیق بزن.
‎حالا سبزی هات که خشک شدن خورد کن رو با هویج و سیر و فلفل مخلوط کن .
‎و با قاشق توی بادمجون هارو پرکن.
‎بچین توی ظرف ترشی و سرکه رو بریز روش تا حدی‌که روی بادمجون هارو بگیره دو سانت بالاتر.
‎ظرف ترشی رو بذار جای تاریک و خنک
‎من خودم گذاشتم تو راهرو.
‎و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز ترشی خوشمزه تون اماده اس
‎حتما درست کنیدو نوش جون کنید کنار غذا
‎مرسی از نگاه تون
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد