بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

طرز پخت کیک خرمالو خوشمزه و شیرین

از یه کمک خوشمزه چه انتظاری دارید؟ پاییز فصل خرمالو هستش که میتونید در زمان مناسب ازش استفاده کنید و یه شیرینی خوشمزه به نام کیک خرمالو درست کنید.همراه ما باشید تا اموزش تهیه این کیک رو یاد بگیرید.
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2/5پیمانه
  • شکر 1پیمانه
  • روغن مایع 1پیمانه
  • خرمالو پوره شده 1پیمانه
  • بکینگ پودر 1بسته ترکیه یا 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1پنس
  • دارچین 1قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر بادور متوسط همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
و حجمش دو برابر بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم با همزن خیلی کم میزنیم آرد
و بکینگ پودر و نمک و دارچین رو که قبلش باید باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید کم کم همزمان باخرمالو اضافه میکنیم .

یه مقدار از پوره خرمالو و یه مقدار از آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک آروم و به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا تموم شدن آرد و پوره. . .
قالبمون رو با اسپری جداکننده یا کره چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم آرد اضافی رو میگیریم بعد مواد کیک رو داخلش میریزیم و روی درجه 180به مدت
45 تا یک ساعت در فر میذاریم . فر حتما از قبل روشن شده باشه.
 من داخل سولاردوم باپیش گرمایش110 وبادرجه150به مدت45دقیقه آماده کردم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد