طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر بادور متوسط همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
و حجمش دو برابر بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم با همزن خیلی کم میزنیم آرد
و
بکینگ پودر و نمک و دارچین رو که قبلش باید باهم مخلوط کنید و سه بار الک
کنید کم کم همزمان باخرمالو اضافه میکنیم .
یه مقدار از پوره خرمالو و یه مقدار از آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک آروم و به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا تموم شدن آرد و پوره. . .
قالبمون
رو با اسپری جداکننده یا کره چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم آرد اضافی رو
میگیریم بعد مواد کیک رو داخلش میریزیم و روی درجه 180به مدت
45 تا یک ساعت در فر میذاریم . فر حتما از قبل روشن شده باشه.
من داخل سولاردوم باپیش گرمایش110 وبادرجه150به مدت45دقیقه آماده کردم