در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آنها را بگیرید. این کار باعث میشود، کتلت شما وا نرود. همچنین اگر آب سیب زمینیها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت گرفتن همین آب سیب زمینی است.
گاهی اوقات برخی افراد از سیب زمینی آبپز در کوکو یا کتلت استفاده میکنند، بهتر است بدانید در کتلت با سیب زمینی آبپز، هنگام سرخ شدن، روغن بیشتری لازم است.
بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد پوکتری داشته باشد. همچنین میتوانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید. یکی از رازهای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویههای دلخواه، به مواد اضافه و سرخ کنید.
میتوانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزیهای معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویههای معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق العاده تاثیر دارد.
مهمترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته با پوشیده قبل از سرخ کردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
راز خوشمزه شدن شامی این است که گوشت آن باید بدون ریشه باشد. اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید، از ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث میشود، گوشتتان خشک نشود.
اگر میخواهید در طرز تهیه شامی، از گوشت مرغ استفاده کنید، ۲ قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.
در صورتیکه موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.
در هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و در آن، کتلتها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.
مقداری زعفران دم کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آنها فوق العاده خواهد شد.
منبع از آموزش اشپزی گیلان فود
https://www.instagram.com/p/CY66QzUsLRq/