بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

نکات تهیه آش رشته خونگی با فوت و فن 1401

به نظرم تو این شبای سرد هیچ چیزی ب جز ی آش رشته خوشمزه حالتو خوب نمیکنه من که خودم عاشقشم.


میدونم ک دوستای کدبانو خودشون استاد درست کردن آش رشتن ولی خب گفتم حالا ک زحمت این آش دلبرو کشیدم چندتا نکته مهم در موردش بهتون بگم شاید به دردتون خورد.

  

 ۱.سعی کنید سبزی های آش رشتتون درشت خورد شده باشه و بدون ساقه باشن 


۲.زردچوبه آش نباید کم باشه چون رنگ و قشنگی آش ب زردچوبست


۳.پیاز داغ داخل اش خیلی مهمه هر بیشتر خوشمزه تر 


۴.نمک آش و بعد از اضافه کردن رشته بریزید چون رشته شوره و شاید آشتون شور بشه


۵.قابلمه اش باید بزرگ باشه اگه قابلمه کوچیک بشه رشته ها ب هم میچسبن و خمیری میشن


۶.روغن داخل آش باید ب اندازه باشه چون ب جا افتادن آش کمک میکنه 


۷. سبزی آش فقط اسفناج و تره و شوید و جعفری و گشنیز باشه 


۸.اسفناج نسبت ب بقیه سبزیابیشتر و شوید کم تر باشه 


امیدوارم ک نکته های ک گفتم تو پختن ی آش رشته خوشمزه ب دردتون بخوره

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد