به نظرم تو این شبای سرد هیچ چیزی ب جز ی آش رشته خوشمزه حالتو خوب نمیکنه من که خودم عاشقشم.
میدونم ک دوستای کدبانو خودشون استاد درست کردن آش رشتن ولی خب گفتم حالا ک زحمت این آش دلبرو کشیدم چندتا نکته مهم در موردش بهتون بگم شاید به دردتون خورد.
۱.سعی کنید سبزی های آش رشتتون درشت خورد شده باشه و بدون ساقه باشن
۲.زردچوبه آش نباید کم باشه چون رنگ و قشنگی آش ب زردچوبست
۳.پیاز داغ داخل اش خیلی مهمه هر بیشتر خوشمزه تر
۴.نمک آش و بعد از اضافه کردن رشته بریزید چون رشته شوره و شاید آشتون شور بشه
۵.قابلمه اش باید بزرگ باشه اگه قابلمه کوچیک بشه رشته ها ب هم میچسبن و خمیری میشن
۶.روغن داخل آش باید ب اندازه باشه چون ب جا افتادن آش کمک میکنه
۷. سبزی آش فقط اسفناج و تره و شوید و جعفری و گشنیز باشه
۸.اسفناج نسبت ب بقیه سبزیابیشتر و شوید کم تر باشه
امیدوارم ک نکته های ک گفتم تو پختن ی آش رشته خوشمزه ب دردتون بخوره