در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آنها را بگیرید. این کار باعث میشود، کتلت شما وا نرود. همچنین اگر آب سیب زمینیها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت گرفتن همین آب سیب زمینی است.
حال دلتون چطوره . اومدم با اموزش یه چیزکیک پرتقالی فوق العاده خوشمزه .دوستان با کامنت هاتون ازما حمایت کنید
مواد لازم
مراحل کار
پودر ژلاتین با اب سرد مخلوط میکنیم وروی بخارکتری
بن ماری میکنیم وکنار میزاریم تاکاملا سرد بشه، بعد بیسکویت داخل غذا ساز
میریزیم باکره آب شده ویه قاشق شکر مخلوط میکنیم داخل ظرف مورد نظر فیکس
میکنیم ،پنیر وخامه وشکر مخلوط میکنیم تاصاف یکدست بشه بعدژلاتین سردشده اش
مخلوط میکنیم وروی کراست بیسکویت میریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم تاخودش
بگیره ،وپودر ژله پرتقال باابجوش رویرحرارت کتری بن ماری میکنیم میزاریم
کنارتاکاملا سرد بشه وروی مواد پنیری میریزیم داخل یخچال قرارمیدیم تاخودش
بگیره وبه دلخواه تزئین میکنیم
بی مقدمه بریم سراغ خوشمزه ترین حلوا که همه ی فوت و فن هاشو براتون ردیف کردیمو
اگه میخواین مقدار زیاد حلوا درست کنید ، حتما پیمانه تونو مثلا کاسه بزرگ انتخاب کنید ،
از همون کاسه آب بریزید، از همون شکر ، و از همون آرد چون در پخت حلوا ، اندازه این ۳ تا برابره ، و روغن هم که چشمی میریزیم تا جاییکه آرد روان بشه و بتونیم هم بزنیم.
مواد لازم برای یک دیس حلوا
طرز تهیه:
همیشه در پختن حلوا اندازه آب و شکر و آرد برابر است✅
شکر و آب و گلاب و هل و زعفران را مخلوط کرده و وقتی شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد آن را کنار می گذاریم تا خنک شود
آرد را الک کرده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم میزنیم تا طلایی رنگ شود
آرد
تفت داده شده را الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردانیم روغن را اضافه
کرده و هم می زنیم وقتی به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم و ۱۵
دقیقه اجازه می دهیم از دما بیفتد
اگر مخلوط آرد و روغن _ و شهد داغ باشد حلوای ما بریده میشود و به شکل دون دون در می آید پس اجازه دهید هر دو از دما بیفتند
شهد
را به مخلوط آرد و روغن را کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا
کاملاً شهد به خورد مواد برود آن را روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم
تا جایی که حلوا کاملاً از ظرف جدا شود و بتوانیم آن را مثل ویدیو گهواره
کنیم.
وقتی حلوا کمی از دما افتاد آن را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با لیسک یا پالت چرب شده سطح آن را صاف می کنیم
طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر بادور متوسط همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
و حجمش دو برابر بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم با همزن خیلی کم میزنیم آرد
و
بکینگ پودر و نمک و دارچین رو که قبلش باید باهم مخلوط کنید و سه بار الک
کنید کم کم همزمان باخرمالو اضافه میکنیم .
یه مقدار از پوره خرمالو و یه مقدار از آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک آروم و به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا تموم شدن آرد و پوره. . .
قالبمون
رو با اسپری جداکننده یا کره چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم آرد اضافی رو
میگیریم بعد مواد کیک رو داخلش میریزیم و روی درجه 180به مدت
45 تا یک ساعت در فر میذاریم . فر حتما از قبل روشن شده باشه.
من داخل سولاردوم باپیش گرمایش110 وبادرجه150به مدت45دقیقه آماده کردم
من اومدم با آموزش یه غذای خوشمزه دیگه به اسم خوراک غاز، که میتونه یه پیشنهاد خوب برای شب یلدا باشه و حتی شب کریسمس!
راستی این دوتا لینک از گیلان فود رو درباره شب یلدا و کریسمس ببینید:
۱ قاشق چای خوری از جوز هندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی و زعفران دم کرده رو ترکیب و سطح و شکم غاز آغشته کنید.