بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

بیا ۲ غذا

غذاهای ایرانی که دیدی چقدر خوشمزه است؟ حالا ما میخوایم اموزش خورشت و برنج و شیرینی های این خوراکی رو قرار بدیم.

بهترین نکات درباره راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو

در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود، کتلت شما وا نرود. همچنین اگر آب سیب زمینی‌ها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت گرفتن همین آب سیب زمینی است.

 

ادامه مطلب ...

درست کردن چیزکیک پرتقالی خوشمزه

حال دلتون چطوره . اومدم با اموزش یه چیزکیک پرتقالی فوق العاده خوشمزه .دوستان با کامنت هاتون ازما حمایت کنید

مواد لازم

  • پنیرماسکارپونه400گرم
  • خامه صبحانه 300گرم
  • شکر 125گرم
  • پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری به همراه 1/3لیوان آب سرد
  • شکر 1قاشق غذاخوری
  • بیسکویت پتی پور200گرم
  • کره100گرم
  • ژله پرتقال یه بسته به همراه 1/5لیوان آبجوش


مراحل کار

پودر ژلاتین با اب سرد مخلوط میکنیم وروی بخارکتری
بن ماری میکنیم وکنار میزاریم تاکاملا سرد بشه، بعد بیسکویت داخل غذا ساز میریزیم باکره آب شده ویه قاشق شکر مخلوط میکنیم داخل ظرف مورد نظر فیکس میکنیم ،پنیر وخامه وشکر مخلوط میکنیم تاصاف یکدست بشه بعدژلاتین سردشده اش مخلوط میکنیم وروی کراست بیسکویت میریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم تاخودش بگیره ،وپودر ژله پرتقال باابجوش رویرحرارت کتری بن ماری میکنیم میزاریم کنارتاکاملا سرد بشه وروی مواد پنیری میریزیم داخل یخچال قرارمیدیم تاخودش بگیره وبه دلخواه تزئین میکنیم

تمام فوت و فن های پخت و دیزاین حلوا

 بی مقدمه بریم سراغ خوشمزه ترین حلوا که همه ی فوت و فن هاشو براتون ردیف کردیمو

اگه میخواین مقدار زیاد حلوا درست کنید ، حتما پیمانه تونو مثلا کاسه بزرگ انتخاب کنید ،

از همون کاسه آب بریزید، از همون شکر ، و از همون آرد چون در پخت حلوا ، اندازه این ۳ تا برابره ، و روغن هم که چشمی میریزیم تا جاییکه آرد روان بشه و بتونیم هم بزنیم
.

مواد لازم برای یک دیس حلوا

  • دو لیوان شکر
  • یک‌لیوان گلاب
  • یک لیوان آب
  • دو لیوان آرد گندم (آرد نانوایی)
  • یک تا ۱/۵لیوان روغن مایع
  • زعفران دم کرده ۳-۴ ق غ
  • پودر هل یک ق چ یا خود هل ۳ عدد
  • ماسوره M1 و ماسوره های برگ (به دلخواه)


طرز تهیه:
همیشه در پختن حلوا اندازه آب و شکر و آرد برابر است✅

شکر و آب و گلاب و هل و زعفران را مخلوط کرده و وقتی شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد آن را کنار می گذاریم تا خنک شود

آرد را الک کرده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم میزنیم تا طلایی رنگ شود
آرد تفت داده شده را الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردانیم روغن را اضافه کرده و هم می زنیم وقتی به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم و ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم از دما بیفتد

اگر مخلوط آرد و روغن _ و شهد داغ باشد حلوای ما بریده میشود و به شکل دون دون در می آید پس اجازه دهید هر دو از دما بیفتند

شهد را به مخلوط آرد و روغن را کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا کاملاً شهد به خورد مواد برود آن را روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا جایی که حلوا کاملاً از ظرف جدا شود و بتوانیم آن را مثل ویدیو گهواره کنیم.

وقتی حلوا کمی از دما افتاد آن را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با لیسک یا پالت چرب شده سطح آن را صاف می کنیم

طرز پخت کیک خرمالو خوشمزه و شیرین

از یه کمک خوشمزه چه انتظاری دارید؟ پاییز فصل خرمالو هستش که میتونید در زمان مناسب ازش استفاده کنید و یه شیرینی خوشمزه به نام کیک خرمالو درست کنید.همراه ما باشید تا اموزش تهیه این کیک رو یاد بگیرید.
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2/5پیمانه
  • شکر 1پیمانه
  • روغن مایع 1پیمانه
  • خرمالو پوره شده 1پیمانه
  • بکینگ پودر 1بسته ترکیه یا 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1پنس
  • دارچین 1قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر بادور متوسط همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
و حجمش دو برابر بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم با همزن خیلی کم میزنیم آرد
و بکینگ پودر و نمک و دارچین رو که قبلش باید باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید کم کم همزمان باخرمالو اضافه میکنیم .

یه مقدار از پوره خرمالو و یه مقدار از آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک آروم و به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا تموم شدن آرد و پوره. . .
قالبمون رو با اسپری جداکننده یا کره چرب میکنیم ارد پاشی میکنیم آرد اضافی رو میگیریم بعد مواد کیک رو داخلش میریزیم و روی درجه 180به مدت
45 تا یک ساعت در فر میذاریم . فر حتما از قبل روشن شده باشه.
 من داخل سولاردوم باپیش گرمایش110 وبادرجه150به مدت45دقیقه آماده کردم

طرز تهیه خوراک غاز مخصوص کریسمس

سلام سلام، حالتون چطوره؟⁣


من اومدم با آموزش یه غذای خوشمزه دیگه به اسم خوراک غاز، که می‌تونه یه پیشنهاد خوب برای شب یلدا باشه و حتی شب کریسمس!



راستی این دوتا لینک از گیلان فود رو درباره شب یلدا و کریسمس ببینید:

۱ قاشق چای خوری از جوز هندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی و زعفران دم کرده رو ترکیب و سطح و شکم غاز آغشته کنید.⁣


۱ تا ۲ عدد سیب خرد شده، ۱ عدد پیاز خرد شده، آویشن تازه، فلفل قرمز و گوجه گیلاسی و سیب زمینی برای شکم غاز و با خلال ببندید و ۲ ساعت استراحت.⁣

غاز مزه‌دار شده رو با ۳ حبه سیر، ۱ عدد پیاز، هویج، برگ بو، زنجبیل، زعفران و ۴ لیوان آب جوش به مدت ۴ ساعت بپزید.⁣

غاز پخته رو سرخ کنید.⁣

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو در روغن غاز سرخ کنید و عصاره، رب نارنج، فلفل سیاه و دانه انار رو اضافه کنید و نیم ساعت دیگر خوراک غاز آماده‌ست!⁣

لذید و خوشمزه و بسیار سالم و پر از خاصیت، گوشت غاز سرشار از ویتامین، پروتئین و نواد معدنیه و طبع گرم و خشک داره.⁣
  ادامه مطلب ...